Design de interior

Amenajari Interioare -Design Interior - Case / Apartamente

 
Design interior - Categorii Portofoliu
 

Despre designul de interior.
Fiecare spatiu are nevoie de personalitate. Personalizarea cu ajutorul unui designer de interior a spatiilor de locuit, a spatiilor de lucru ori a spatiilor comerciale transforma un loc obisnuit intr-unul special, original, irepetabil.

Aflati mai multe

 
Contact

 

 

1.Mansarda

Dormitor sau living ? spatiu destinat jocului sau odihnei ? loc de studiu sau depozitare? Indiferent de functiunea pe care ati ales-o, mansarda ramane unul din locurile preferate ale intregii familii, primitor, intim, pitoresc.

2. Baia

De mult timp baia nu mai este considerata un spatiu strict functional, motiv pentru care amenajarea ei este deseori speciala. Modelele variate de placi ceramice si accesoriile pot da baii un aer rafinat,elegant si proaspat, chiar daca avem de amenajat o baie mica dintr-un apartament de bloc.

3. Living

Ideea de confort si relaxare ne duce cu gandul la spatiul cel mai important, poate, al fiecarui camin: livingul. Aici putem asculta muzica, ne putem uita la tv, putem citi, putem avea conversatii placute cu prietenii. Pentru obtinerea unui living confortabil, folosim culori odihnitoare, pe care lumina naturala sa le puna in valoare. Mobilierul nu trebuie sa sufoce spatiul, ci e bine sa fie folosit in acord cu dimensiunile incaperii si cu cerintele functionale si estetice ale beneficiarului.

4. Dormitoare

Deoarece un somn linistit are un efect benefic asupra starii noastre psihice, patul capata o importanta majora in amenajarea dormitorului. Un pat confortabil, cu o saltea de calitate, cu dimensiuni adaptate la dimensiunile spatiului in care este amplasat, reprezinta garantia odihnei la care visam dupa o zi de munca.

Design de Interior | Servicii | Portofoliu | Site Map | Contact
Servicii de design interior si amenajari apartamente si case.
© Toate drepturile rezervate - designdeinterior.ro
Dezvoltare Web - HostDomain.ro