Design de interior

Amenajari Interioare - Case / Apartamente

 
 

Un arhitect specializat in design de interior ofera casei tale functionalitatea si atmosfera necesara. Daca ai nevoie de ajutor, iti stam la dispozitie.

Design Bucatarii


Design Living


Design Dormitoare

 
Contact

 

 

Design interior - Bucuresti - Romania

 

Despre design de interior
Cu fantezie, amenajam camere agreabile, ambiante expresive, chiar si cu putine piese de mobilier. Important este ca alaturi de toate elementele de design interior, culoarea, lumina si vegetatia sa constituie factori esentiali pentru inchegarea unei atmosfere atragatoare. Fiecare dintre noi percepe instantaneu forma, lumina si culoarea unui spatiu sau a unor obiecte din acel spatiu. Toate elementele auxiliare mobilierului ( perdele, covoare,tapiterii, lampi, tablouri,etc) sunt dependente de culoare si lumina. Lumina le poate pune in valoare, iar gama coloristica depinde tot de calitatile luminii

Aceste elemente auxiliare au calitati functionale, dar si estetice. Rolul lor este foarte important in amenajarea interioara, astfel incat selectarea lor trebuie realizata cu discernamant si cu aceeasi atentie ca si in cazul pieselor importante de mobilier. Textura materialului, rezistenta, culoarea, sunt detalii de care nu trebuie sa uitam, daca vrem sa facem o alegere buna.

Fiecare spatiu, fiecare colt al casei este de fapt un mic univers si reflecta o parte din modul de viata si personalitatea noastra. Chiar si obiectelor utilitare sau decorative le putem da o nota personala. Important e sa stim ce si cum sa alegem din multitudinea de oferte existente in materie de design interior. Beneficiind de ajutor specializat, nimic nu este lasat la intamplare, detaliile sunt atent studiate si rezolvate pentru pastrarea echilibrului intregului ansamblu.

Iti doresti o ambianta interioara placuta, relaxanta ? Ai nevoie de cateva sfaturi, poate ? Contacteaza-ne !

 

Design de Interior | Servicii | Portofoliu | Site Map | Contact
Servicii de design interior si amenajari apartamente si case.
© Toate drepturile rezervate - designdeinterior.ro
Dezvoltare Web - HostDomain.ro